Fler och fler upptäcker vår fantastiska skärm för videosamtal som hjälper anhöriga hålla kontakten med sina äldre närstående. Senast i raden är Amelia Adamo som tipsar om skärmen på sin blogg. 

Amelia Adamo har en mycket uppskattad blogg som hon gör inlägg på frekvent. Strax före jul skrev hon detta på sin blogg:

Så synd att moster bara en gång fick uppleva företaget Seniorglädjes superlätta skärm, utformad som en gammeldags tv, som man kan hyra för att ställa in hos de gamla. Det är en app du installerar och den kopplas till skärmen, och som bara har en på- och av-knapp. Så här går det till: Först ringer du och säger till den gamla (eller vårdpersonalen), knäpp på skärmen och så får vi kontakt, hon kan se oss och vi henne och vi båda kan prata. Detta är enkelt och toppen för de gamla som inte har dator (Skype) eller mobiltelfon (Facetime) och personalen kan lätt kan hjälpa till. Skärmen står på bordet och har också tid och datum synligt vilket kan underlätta för de äldre. Alltså mycket enkelt för att skapa ett digitalt besök. Vi hann med ett möte innan moster blev sjuk. Vill du veta mer så finns Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. som kan hjälpa till. 

Skärm Amelia
Så här såg det ut på skärmen när Cecilia på Seniorglädje och jag provade.

Vill du läsa hela inlägget når du det här 
Hela bloggen når du här

Är du intresserad av att hyra vår skärm? Ring Cecilia Sidmalm på 076-8017575 eller mejla på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.