Hjälp i hemmet för äldre - istället för, eller som komplement till hemtjänsten.

Seniorglädje startade 2016 och är det första företaget i Sverige som enbart fokuserar på hushållsnära tjänster för äldre i hemmet. Det gör att vi har expertkompetens och förstår utmaningarna hos våra äldre damer, herrar och deras anhöriga. Vi finns i hela Sverige och vi kallar oss för en "social hemtjänst". Med det menar vi att där hemtjänsten hjälper till med det praktiska hjälper Seniorglädje till med det som gör livet värt att leva - den sociala samvaron i form av en extra vän i vardagen. Det är alltid samma person som besöker din förälder och de planerar tillsammans vad de ska göra när de ses. Det kan handla om att gå en promenad, få sällskap till vårdcentralen eller kanske få hjälp att handla samt städa hemmet.  Personkemi är ju som bekant A och O så både du och din närstående är med i matchningsprocessen när vi väljer en seniorvän. RUT-avdraget gäller för de flesta av våra tjänster.

Matlagning i hemmet

Hjälp i hemmet för äldre

När man blir äldre är det naturligt att man behöver mer hjälp i hemmet än tidigare. Samtidigt är det för många känsligt att släppa in personer man inte känner i sitt hem. För att underlätta för en äldre person att ta steget att ta hjälp jobbar vi med förtroende och kontinuitet. Hos oss är det därför alltid är samma person som besöker den äldre.

 

Komplement till hemtjänst?

Har man redan hemtjänst idag, men vill utöka hjälpen att innefatta t ex promenadsällskap eller matlagning i hemmet så fungerar vi som ett bra komplement. Man väljer själv hur många timmar man önskar att vår seniorvän är på besök. Kanske startar besöket med en promenad och avslutas med matlagning i hemmet. Det är den äldres önskemål som sätter gränsen.

Trygghet


Det är viktigt att du känner dig trygg med att anlita oss. Därför har vi en ansvarsförsäkring som täcker eventuella skador i hemmet om olyckan skulle vara framme. Det är också viktigt att våra anställda känner sig trygga så naturligtvis är även våra anställda försäkrade både under arbetstid och på väg till och från sitt uppdrag. Våra anställda omfattas också av kollektivavtal. 

                    Benify sticker


Vill du veta mer om hjälp i hemmet för äldre?

Läs då mer om oss under våra tjänster:

 

Kontakta oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. på 076-801 75 75 eller klicka här för att fylla i vårt formulär.

 

Läs om vår historia...