Måltiden är en härlig stund på dagen där vi avnjuter god mat i en social miljö. Men bor du ensam kanske måltiden inte alls är så härlig som den borde vara. Med Seniorglädje får du både hjälp med matlagningen och sällskap under måltiden.  

Matkomfort webb

Behöver du själv eller din mamma, pappa eller någon annan som kommit till åren hjälp med middagsinköpen? Det kan Matkomforts matkasse lösa. Behöver han eller hon även en hjälpande hand med tillagningen? Det kan vi på Seniorglädje ordna, och på köpet ge både trevligt sällskap för dig eller din närstående. Vill du inte ha en matkasse kan vi naturligtvis hjälpa till att handla på den lokala matbutiken och laga mat från din egna inköpslista.  

I vårt matkoncept lagar vår seniorvän i ordning maten hemma hos dig. Du hjälper till så mycket du vill. Vill du hellre sitta ner i lugn och ro och bara känna matdoften sprida sig i hemmet så går det lika bra. När maten är färdiglagad avnjuter du i lugn och ro den hemlagade maten. Vår seniorvän gör dig gärna sällskap till maten om du önskar. Detta ger både en näringsrik måltid tillagad med kärlek samt en trevlig och social stund där du får dela måltidssituationen med en trevlig person. Seniorvännen portionerar sedan ut maten som blir över i matlådor som kan avnjutas resten av veckan.

Matkomforts matkasse erbjuds i Stockholm/Mälardalen,  men Seniorglädjes generella matkoncept med hjälp att handla, laga mat och sällskap erbjuds i hela landet. 

 

Så här beställer du

1) Mejla eller ring Seniorglädje med information om den som önskar matlagning. Vi återkopplar inom 24h.
2) Efter vår återkoppling går du in på www.matkomfort.se och beställer din matkasse till det datum vi kommit överens om.
3) Uppge kampanjkoden SENIORGLÄDJE
4) Fyll i alla personuppgifter som efterfrågas och avsluta din beställning.
5) Dagen efter matkassen har levererats kommer seniorvännen på besök för matlagning

Vårt erbjudande omfattar en valfri matkasse från Matkomfort samt 3 timmar matlagningshjälp från Seniorglädje. 


Pris: 1-portionskasse PREMIUM + matlagning av seniorvän 1300 kr/vecka
Pris: 2-portionskasse PREMIUM + matlagning av seniorvän 1575 kr/vecka 

Beräkning av pris är gjord på Matkomforts matkasse PREMIUM, men du kan välja vilken matkasse du vill ur Matkomforts sortiment. 

 Provsmakning av såsen

För mer information om vår matlagningstjänst eller någon annan av våra tjänster är du välkommen att kontakta Cecilia på föDen här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller på telefonnummer 076-8017575

 

 Maten smakar godare när man har någon att dela den med

Om Matkomfort:

Matkomfort grundades av Henrik Isaksson och Fredrik Åkesson år 2008. Matkomfort är en unik matkasse i Stockholm/Mälardalen där man med sina egna kockar förbereder vardagsmaten från grunden utan onödiga tillsatser, i sitt eget kök i Tyresö. Varje hushåll kan själv bestämma hur många portioner man behöver per dag och det finns fem olika matkassar att välja på, allt från helvegetariskt, extra barnvänligt till Premiumlådan som innehåller väldigt exklusiva råvaror från början till slut. Matkomfort har idag ca 2500 hushåll i Stockholm/Mälardalen.

Läs mer på www.matkomfort.se

 

Vi erbjuder även en glädjefylld vardag, en väntjänst

En Glädjefylld Vardag är en väntjänst som innebär att din förälder får sällskap av en Seniorvän från oss en eller flera gånger i veckan. Läs mer...